Dragan-Bokan.jpeg
Datum: 18.04.2020.

Kategorija: Košarka

Budućnost želi da organizuje fajnal-for ABA lige u Podgorici


Čelnici klubova iz ABA lige imaju zakazan sastanak u sredu, a predsednik Budućnosti Dragan Bokan izneo je svoj predlog u javnost.

Budućnost Voli i Podgorica su spremni, ako se slože drugi klubovi i ako situacija sa epidemijom bude povoljna, jer je to ipak sada najbitnije, da organizujemo fajnal-for ABA u Podgorici. U junu, julu, septembru, nebitno. Država Crna Gora i Koordinacioni odbor u okviru našeg Ministarstva zdravlja ulivaju poverenje, da možemo organizovati takav događaj. Naravno bez prisustva publike - rekao je Bokan za "Pobjedu".

Zatim je dodao kakva su očekivanja klubova u vezi nastavka sezone.

Svi predsednici klubova učestvovaće na sastanku putem video-poziva u sredu. Ono što je sigurno je da Partizan želi da se sezona završi konstatovanjem trenutnog stanja na tabeli. To im odgovara. Budućnost Voli želi da igra, jer jedino kroz igru može da bude šampion. Crvena zvezda sve propušteno u ovoj sezoni traži da nadoknadi kroz završnicu.

Po njemu dileme nema ko bi trebalo da zauzme četvrtu poziciju.

U ovom trenutku slobodno mogu reći da za nas četvrto mesto u ABA pripada Mornaru. Sa moje strane predlažem i predložiću, da u završnici polufinala treba da budu Partizan – Mornar i Budućnost Voli – Crvena zvezda.

Vratimo se sad malo u prošlost, kako je to sad odjednom Podgorica sigurno mesto za odigravanje utakmica. Ako nas sećanje dobro služi ekipa Crvene Zvezde nije smela da dođe na gostovanje u Podgoricu iz bezbednosnih razloga, nisu date garancije da će sve proteći u najboljem redu.

Što se tiče njegovog izlaganja šta klubovi žele, to je tačno. Ali žašto domaćinstvo u Podgorici? Čime su to oni zaslužili...

b.jpg FOTO (Blic sport)

c.jpg FOTO (Evroliga)

p.jpg FOTO (Srdjan Stevanovic/Starsportphoto)

m.jpg FOTO (A. Dimitrijecić / RAS Srbija)


Komentari