20190605110636_afb569da-29b0-402f-8e63-588cddd53384.jpeg
Datum: 29.04.2020.

Kategorija: Košarka

Čović i Bokan jednoglasni: Partizan ne može da bude šampion


Nakon sastanka predstavnika klubova Aba lige nijedna konkretna odluka nije doneta. Čeka se stav Evrolige, na osnovu njega znaće se format završetka sezone u Aba ligi.

Dok iščekujemo konačnu odluku, predstavnici klubova zagovaraju svoje opcije, a kako vreme odmiče, tako se i sužava prostor za manevar i više mogućnosti za konačnu odluku.

Prisetimo se radi, na sastanku je došlo do rasprave Ostoje i Bokana o tome ko šta namerava. Bokan je prozvao Partizan da želi titulu za zelenim stolom. Ruku na srce to i jest opcija čelnika Partizana kako bi liga mogla da se završi, sa argumentacijom da su prvi u regularnom delu.

Zanimljivo, direktor Crvne Zvezde Filip Sunturlić, indirektno je podržao Bokana u napadima na Partizan. Iako znamo da između ove dve ekipe vlada rat kako na terenu tako i iz fotelja, ipak imaju zajednički cilj a to je da se nađu na terenima Evrolige.

Kako stvari stoje Partizan hoće titulu, Crvena Zvezda prekid, a Budućnost nastavak lige.

Na današnjem gostovanju klupskoj televiziji Ostoja Mijailović dao je veoma zanimljivu izjavu koja se odnosi na dešavanja tokom sastanka:

To je dokaz da je svašta moguće. Videli smo njihove odnose prethodnih sezona, ali nekada interesi menjaju zakone. Meni je potpuno jasno šta je posredi.

Mnogi ljudi imaju strah od Partizana. Partizan u Evroligi imao bi posebnu snagu, a i rezultatima u Evrokupu smo ostavili trag, po svim parametrima u ovoj sezoni.

Nisam verovao da je moguć taj spoj, ali eto, i to je moguće, naglasio je Mijailović.

Tabela Aba Lige

Screenshot_10.png


Komentari