1c68d40ki7prubfasmjl9g2wq5xnhtov.jpg
Datum: 08.04.2020.

Kategorija: Ostali sportovi

Srpski džudisti pomažu svojim idolima


Srpski džudisti jos jednom pokazali da imaju veliko srce, oni su na inicijativu predsednika Ivana Todorova organizovali pomoć nekadašnjim šampionima ovog sporta koji zbog zabrane kretanja moraju da budu u svojim domovima.

Paketi pomoći sadržali su sve bitne životne namirnice kao i higijenske preparate, a raspoređeni su po Centarlnoj Srbiji,Vojvodini i Beogradu.

Utisci su bili odlični kako kod nas koji smo pomoć nosili našim članovima, našim šampionima tako i kod njih. Važno je da nikoga nismo izostavili, da smo doneli zaista lepe pakete sa najvažnijim namincama i sredstvima za higijenu. Akcija se ovde ne završava jer smo za naše veterane uvek na raspolaganju šta god im treba rekla je Mira Đinović, generalni sekretar ĐŽS Beograd.

Jedan od najpoznatijih veterana kako u Srbiji tako i u celom svetu Vuk Rašović, nije krio oduševljenje nakon uručenja paketa.

Od kada je nastupila ova situacija javljalo mi se mnogo mladih ljudi da pomognu što je lepo. A sada kao najlepši deo stiže akcija Džudo saveza Srbije i Džudo saveza Beograda. Ovo je lepa priča solidarnosti koja vlada u našem sportu. Akcija Džudo saveza Srbije na čelu sa predsednikom Ivanom Todorovim pokazuje da nas nije zaboravio i da nas niste zaboravili . Zato želim da se zahvalim našem predsedniku Ivanu Todorovu kao i vama koji ste nam ovu pomoć doneli izjavio je Rašović.

Foto:judo.rs


Komentari