GettyImages-1043498848-min.jpg
Datum: 20.04.2020.

Kategorija: Fudbal

Bobić: Filip je izvanredan igrač


Sportski direktor Ajntrahta iz Frankfurta izjavio je da bi reprezentativac Srbije Filip Kostić mogao da napusti klub ovog leta.

Bobić ipak nije do kraja siguran u to jer ne zna kada će se u drugim državama nastaviti lige.

"Ne, ne mogu da kažem 100 posto, jer ne znam kako stvari idu u drugim zemljama. Da li će se lige svuda završiti ili kao u Belgiji prerano prekinuti. Dobri igrači će uvek imati svoje mesto na tržištu, čak i u teškim vremenima, a Filip je izvanredan igrač. Starost više nije bitna. Ili si dobar ili nisi. Svi bismo bili srećni ako bi Filip ostao sa nama"

"Niko ne može da predvidi šta će se dešavati na transfer tržištu i da li su veliki klubovi likvidni. Da li će se igrati Liga šampiona? Koliki su gubici i prihodi. Niko zaista to ne može da zna. Stoga nema smisla razgovarati o mogućim odlascima" izjavio je Bobić

Kostiću je ovo sezona života na 40 odigranih utakmica u svim takmičenjima za Ajntraht postigao je 12 golova i zabeležio 15 asistencija. Nemci nemaju nameru da ga puste za ispod 40.000.000 evra a od ranije je poznato da se Inter rasipitivao za Kostićevo zdravlje.

Filip-Kostic.jpg

FOTO: Alex Grimm/Bongarts/Getty Images, Jurgen Schwarz/Bongarts/Getty Images


Komentari