UX7k9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvT1RFN01EQV8vODg4OWU1OWI0MjBlMDUwNDc2OTIzOWMyNThhNTQzMTguanBlZ5GTAs0CQgCBAAE.jpg
Datum: 04.04.2020.

Kategorija: Fudbal

Srpski reprezentativac uhapšen za vreme policijskog časa!


Kako nezvanično prenose domaći mediji srpski fudbaler i reprezentativac Aleksandar Prijović uhapšen je u petak nakon sto je prekršio pravilo policijskog časa tj. zabranu kretanja do 17h. On je viđen u kafeu jednog beogradskog hotela sa poznatom estradnom zvezdom. Sa fudbalerom Al Itihada uhapšen je i Radiša Trajković poznatiji kao Đani i njegova supruga.

Pitanje je kako će na sve ovo reagovati Al Itihad čije boje Prijović brani.Ovo nije prvi put da se srpski fudbaleri susreću sa zakonom. Ranije su to činili i napadač Real Madrida Luka Jović i bivši as Partizana Nikola Ninković, ali su na kraju uspeli da se izvuku samo sa novčanom kaznom.

Prijović je jedan od simpatičnijih reprezentativaca, jer nas je odveo na Svetsko Prvensto u Rusiju 2018. godine pogodkom u 74. minutu protiv Gruzije u poslednjem kolu kvalifikacija (1:0), te je Srbija posle 8 godina izborila plasman an Mundijal.

Ostaje nam da još da vidimo šta će biti sa Prijovićem.


Komentari