Nenad Lalatović fk Vojvodina
Datum: 15.05.2020.

Kategorija: Fudbal

Lalatović: Nema opuštanja, želimo trofej!


Fudbalski klub Vojvodina, u četvrtfinalnoj utakmici Kupa Srbije, ugostiće Mladost iz Lučana. Iako je svestan da Mladost neće biti lak protivnik, šef stručnog štaba Vojvodine, Nenad Lalatović najavio je da Vojvodina i ove godine želi trofej.

"Ono što je sigurno jeste da kod mojih igrača ne sme biti nikakvog opuštanja pred ovu utakmicu, iz prostog razloga što ni mi, ni Mladost, u taj meč nećemo ući u top formi. Pauza zbog korona virusa je ostavila traga na sve ekipe, te po povratku na teren niko neće biti na istom nivou kao kada je sezona prekinuta. Iz tog razloga, smatram da su šanse 50:50, a da će u polufinale proći tim koji bude imao više sreće i pokaže veću želju za pobedom i ljubav prema svom klubu i navijačima", rekao je Nenad Lalatović.

Podsećamo vas da je Vojvodina bila samo jednom osvajač Kupa Srbije, dok je četiri puta igrala finale istog. Timovi koje je vodio Nenad Lalatović, nisu imali velike uspehe u Kup takmičenju, za razliku od ligaških takmičenja gde su uglavnom bili na nekom od prva tri mesta.

Ukoliko uzmemo u obzir partije koje je pružala Vojvodina pre prekida zbog korona virusa, možemo slobodno reći da su ove ambicije opravdane.


(FOTO: fkvojvodina.rs)


Komentari