La liga
Datum: 11.05.2020.

Kategorija: Fudbal

Havijer Tebas: Cilj je da La liga počne 12. juna


Predsednik La lige Havijer Tebas izjavio je da je cilj da La liga počne 12. juna, a ukoliko do toga zaista i dođe, utakmice će se odigravati svakog dana.

Članovi klubova prve dve divizije španskog fudbala su prošle nedelje počeli da se testiraju na korona virus, a do sad je potvrđeno pet slučajeva, ali nije objavljeno o kojim igračima je reč.

Takođe, predsednik La lige Havijer Tebas, najavio je da će se potruditi da dodaju atmosferu na tribina. Način na koji će da naprave atmosferu nije poznat, a zasigurno to neće moći da urade sa navijačima, jer će tribine biti prazne.

Biće fudbala svakog dana 35 dana, od dana kada se vratimo na teren do kraja takmičenja. Ako se svi budemo držali sanitarnih propisa, mislim da nećemo imati nikakvih problema. Niko ne zna kada ćemo početi, zavisi od situacije jer je virus i dalje prisutan. Ako je moguće da počnemo 12. juna, to bi funkcionisalo“, rekao je Havijer Tebas.

Podsećamo da je La liga prekinuta 11. marta, a u trenutku prekida Barselona je bila prva sa 58 bodova, dok je njihov najveći rival Real Madrid drugi sa 56 bodova.


(FOTO: Forbes)


Komentari