5ecce53f168b7.png
Datum: 26.05.2020.

Kategorija: Fudbal

Marca: Srbin ne želi da odustane


Njegova prva sezona za Real Madrid možda nije prošla po planu, ali Luka Jović nije odustao od njegove karijere u Real Madridu tvrdi španska Marca. Samo dva gola i usputna povreda izvan terena doveli su ga u rizičnu situaciju pred prelazni rok, bilo da je u pitanju pozajmica ili konačni transfer. Srbin želi da ostane u Real Madridu i preokrene stvari.

Jovic.jpg

Zna da će njegova trenutna povreda da zakomplikuje stvari predpovratak i da mora imati strpljenja, ali tu je i jedan faktor koji mu ide na ruku, a to je tih 60 milionakoji su plaćeni za njega.

Trenutni markentiški uslovi znače da je teško dobiti broj devet ovog leta, jer je Real Mardid trenutno fokisuran na Erlinga Halanda i Kilijana Mbapea za 2021.

Tu je i jos jedan faktor u igri, jer je Zidane lično nazvao Jovića telefonom da ga ubedi da se pridruži Real Madridu, tvrdi Marca. "Jović će u budućnosti davati dosta golova," rekao je Zidanenedavno u januaru.

zidan i jovic.png

Podsećanja radi, da nije bilo VAR Jović bi postigao jos 3 ili 4 gola iz nekih sitnih ofsajda vidljiva samo VAR tehnologiji.

Jović je i sam zna da nije lako na početku, i pratiće primer Luke Modrića koji se nije snašao u prvoj sezoni. Karim Benzema je u svojoj prvoj sezoni za Real, postigao samo 9 golova, što je relativno malo u odnosu na ono što smo navikli od francuza da nam pruža.

Pored svega toga, kluboi su zainteresovani za Jovića, ranije se prićalo za Milan pa i za Arsenal. Sada su to Napoli, jedan tim iz Bundeslige ga želi na pozajmicu a neki ostrvski timovi spremaju ponude. Veliki kluboi su u lovu na golgetera, ali Jović neće odustati od šestogodišnjeg ugovora bez borbe.


FOTO:(Gettyimages, Marca)



Komentari