Crvena Zvezda
Datum: 06.11.2020.

Kategorija: Fudbal

Zvezda pobedama u Evropi dokazala da naše prvenstvo nije namešteno?


Crvena Zvezda već četiri sezone dominira u domaćem prvenstvu, a isto toliko je učesnik evropskih takmičenja.

Postoje izvesne sumnje u regularnost domaćeg takmičenja, to jest', mnogi sumnjaju da je zvezdina dominacija propraćena podrškom iz vrha FSS-a. Postoji bezbroj situacija koje idu na ruku ovih tvrdnji, od neverovatno loših sudijskih odluka koje su odgovarale Crvenoj Zvezdi, pa do neuporedivo lošijih partija pojedinih klubova kad nastupaju protiv Crvene Zvezde, a kao šlag na tortu svemu tome dolazila je i činjenica da Zvezda izgleda nemoćno u evropskim takmičenjima.

Zanemarićemo činjenicu da neki navode i to da Vučić direktno utiče na Zvezdine rezulate. Ali...


Vučić zove sudiju da svira penal (FOTO)(VIDEO)

Vučić telefon


Takođe, ako uzmemo u obzir da naše sudije greše gotovo na svakoj utakmici, a ne samo kad igra Zvezda, kao i to da većina klubova u startu otpisuju bodove protiv večitih, dolazimo do Zvezdine nemoći u evropskim takmičenjima kao jedine stvari koja je gotovo uvek bila oaza za pobornike priča o nameštenom takmičenju u korist Zvezde.

Zvezda ove godine prvi put beleži pobede u grupnoj fazi takmičenja protiv dva različita kluba i nakon prva tri kola ima isti broj bodova kao Totenhem, Milan i Napoli. Prošlo kolo (2. kolo) je ostvarila najubedljiviju pobedu kola, nije prvi put da je bila učesnik najubedljivije pobede kola, samo ovaj put je ona bila pobednik (Šta da radi Nejmar?).

Nejmar

Nakon ova tri kola Zvezdu će izgleda ponovo ogrejati evropsko proleće, samo što ove godine možda dođe i do dvocifrenog broja bodova u grupnoj fazi. Zvezda trenutno ovim rezultatima daje legitimitet našem takmičenju, a neverne Tome će morati da nađu nove argumente kako bi dokazali neregularnost domaćeg takmičenja.


(FOTO: alo.rs, b92.net, mondo.rs)


Komentari