Generalni direktor FK Crvena Zvezda, Zvezdan Terzić
Datum: 16.04.2020.

Kategorija: Fudbal

Terzić: Gasprom ostaje sponzor! Postoje samo tri scenarija za Superligu


Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena Zvezda, Zvezdan Terzić, demantovao je natpise ruskih medija da će kompanija Gasprom Njeft otkazati ugovor sa Zvezdom. On je naveo da će Gasprom ostati sponzor sigurno do 2020. godine, i podsetio da Zvezda dobija 4 miliona evra godišnje od tog ugovora.

Takođe, Terzić se osvrnuo i na domaće prvenstvo u fudbalu, i za "Zvezda TV" izjavio sledeće:

"Niko ne može sa sigurnošću da kaže kada će se nastaviti i da li će se nastaviti. U stalnom smo kontaktu s UEFA-a. I sa FSS i sa ljudima iz Partizana, kao i sa Superligom. Imamo komunikacije i razmene informacija. Postoje tri scenarija:

  1. Prvenstva nastave i završe u formatu kako je završeno
  2. Da se prvenstva završe po nekom drugom, skraećnom modelu
  3. Da se prvenstva ne završe. Da se registruju tabele u postojećem stanju, kao što će uraditi Belgija i Škotska"

Najviše polemike u Evropi se vodi o tome kako će UEFA da izabere učesnike naredne Lige Šampiona, a za sad je stav UEFA-e da se prvenstva moraju odigrati do kraja, a nakon toga i kvalifikacije.

"Zavisi kakav će UEFA napraviti kalendar za kvalifikacije za Lige Šampiona i Lige Evrope. Moramo se tu uklopiti. Da li ćemo imati dovoljno termina da odigramo sve utakmice ne zavisi od nas. Moraće tu svoju reč da da struka, sportska medicina" - Rekao je Terzić, a izrazio je i zabrinutost za igrače - "Da li će toliki broj utakmica polomiti igrače i dovesti do zdravstvenih problema?"


(FOTO: Crvenazvezdafk.com)


1 Komentar

komentar avatar
пре 7 месеци
Javila se moralna veličina