Ds_aARMX4AA1AB5.jpg
Datum: 07.04.2020.

Kategorija: Košarka

Bravo momci! Stiže pomoć iz Sakramenta


Srpski košarkaši Nemanja Bijelica i Bogdan Bogdanović zajedno sa fondacijom Ane i Vlade Divca doniraju Srbiji medicinsku opremu i respiratore.

Paket pomoći će sadržati respiratore, medicinske maske kao i ostalu potrebnu opremu za medicinske ustanove.

Bogdanović je izjavio:
Mnogi ljudi iz Nba, ali i širom sveta koji su pomogli najugroženijima inspirisali su me da i ja pomognem svojoj zemlji tako što cu donirati potrebna sredstva da bi se sačuvali životi. Želim da se zahvalim hrabrim medicinarima koji rade napono svakoga dana kako bi sačuvali živote zaraženih koronavirusom.

Ponosan sam što mogu da doniram ove bitne resurse koji će mnogo značiti našim lekirima koji su na prvoj liniji odbrane od kovida-19. Takođe, šaljem podršku svima u mojoj domovini koji se bore protiv korona virusa. Trenutno je najbiznije ostati zdrav i siguran.Čast mi je da mogu da pomognem- rekao je Bjelica.

Vlade Divac jedan od osnivača Fondacije koja je nastala 2007 izjavio je sledeće: Stravičan uticaj ove globalne pandemije je poražavajući i naša srca su sa svaakom osobom koju je ova kriza pogodila. Ani i meni je čast da možemo uz naše momke iz Sakramena da pošaljemo potrebne respiratore kao i ostalu medicinsku opremu.


Komentari